Kaat blogt vanop het vliegtuig

DSCN0615.JPG

We hebben al een hele voorbereiding achter de rug. We leerden al heel wat over het project, deden opzoekingswerk over Brazilië, legde de eerste contacten met de Braziliaanse jongeren en vandaag was  het tijd voor de volgende stap in ons avontuur: de inleefreis!

Om 16u verzamelden we in de vertrekhal van Zaventem. We namen afscheid van de familie, checkten de bagage in, passeerden de controle en zochten onze weg naar de juiste gate. Dat ging allemaal vlot, heel erg vlot. En zo kwam het dat we twee uur op voorhand in de gate waren. We wachtten, postten een snapchatbericht, maakten filmpjes op die typische rolbanden, wachtten nog een beetje en dan konden we eindelijk vertrekken.

Na een korte, zo goed als turbulentieloze vlucht landen we na 40 minuten in Frankfurt. Ook hier ging de weg zoeken in luchthaven heel vlot. Een trein bracht ons van de ene naar de ander kant van de luchthaven. Opnieuw controle, een hele wandeling door het vliegveld, nog een snapje en dan konden we aan boord van de airbus die ons naar Rio gaat brengen.

Het is nu 23u20 (6u20 in Brazilië) en ik zit in mijn stoel uit te zoeken hoe die klaptafeltjes in hemelsnaam werken. Het Italiaanse meisje naast mij glimlacht vriendelijk naar me terwijl Jolien me even voordoet hoe het moet. Leuk om naast zo’n fijne mensen in het vliegtuig te zitten.

Nog 8462km verwijdert van de Braziliaanse jongeren die we morgen gaan ontmoeten.

Volgens het schermpje voor me is het op dit moment boven Saint-Chamond (Frankrijk) nog 8462km verwijdert van de Braziliaanse jongeren die we morgen gaan ontmoeten. Spannend… 🙂

Kaat

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Kaat blogt vanop het vliegtuig

  1. Blij dat de reis zo vlot verlopen is, dat jullie zo’n leuke groep vormen en zo’n fijne contacten leggen daar in Rio ! Geniet met volle teugen, lieve Kaat !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s