Ambassadeur Marie klaar voor vertrek

IMG_7976
Marie, klaar voor vertrek

Nog 32 uur en dan is het zo ver. Dan zullen mijn mede ambassadeurs, onze begeleidster Lies, de cameraploeg en ik op het vliegtuig stappen richting Rio de Janeiro.

De meesten onder jullie zullen denken dat ons avontuur dan start maar in principe is dit al veel vroeger gestart. Op 17 februari werd er bekend gemaakt wie de ambassadeurs van 2016 gingen zijn. Ook ik kreeg toen een telefoon met het fantastische nieuws dat ik erbij was. Vanaf toen konden we ons beginnen voorbereiden op de reis. Infodagen, weekends,… er ging heel wat aan vooraf. Deze momenten zorgden ervoor dat wij als ambassadeurs goed waren geïnformeerd over het project, Brazilië etc. Maar wat voor mij een heel belangrijk punt was aan die voorbereiding, is dat we een groep zijn geworden.

5 individuen stapten samen in dit avontuur, nu zijn we een echt team.

Normaal gezien ben ik een stresskip tot en met, maar eerlijk gezegd valt het op dit moment goed mee. Tot vorige week ben ik bezig geweest met de laatste acties voor Zuiddag, hier ging al mijn aandacht naartoe. Sinds maandag ben ik bezig met het inpakken voor de reis. Al bij al, valt het goed mee. Gestructureerd te werk gaan, alles goed nakijken en dan komt dat in orde. Voor mij is het niet de eerste keer dat ik zal vliegen dus voor dat deeltje heb ik niet bepaald stress.

Ik ben wel onwaarschijnlijk benieuwd naar mijn belevenissen in Brazilie. Het zal de eerste keer zijn voor mij in Rio de Janeiro. Ik heb zo veel zin om het project te gaan bekijken, de jongeren van het project te leren kennen,… Als één brok enthousiasme vertrek ik morgen naar daar.

Kaat, Femke, Ruppert, Thomas en ik zullen geregeld iets posten om jullie hier aan het thuisfront op de hoogte te houden.

Marie.

Advertenties

9 gedachtes over “Ambassadeur Marie klaar voor vertrek

 1. Heel veel plezier Marie. Ik ben er rots vast van overtuigd dat dit een overgetelijke ervaring zal zijn. Helaas ben je er volgend schooljaar niet om dit ons persoonlijk te vertellen. Daarom zal ik zeker en vast deze blog volgen. Ook puur uit curiositeit. Nogmaals, veel plezier!

  Like

 2. We zullen je blog elke dag volgen en zo zullen we er ook een beetje bij zijn. Koester deze ervaring, want elke reis, en deze in het bijzonder, opent ogen, verwarmt het hart en verruimt de geest.
  Let the journey begin.

  Like

 3. MARIE
  Als grootouders zijn wij natuurlijk heel bezorgd maar ook HEEL fier.Het is een groot
  avontuur waar je ook sterker zal uitkomen met een andere kijk op de wereld….
  Ons klein meisje is ineens groot…..
  Zorg goed voor jezelf en Uw gezellen
  VEEL dikke knuffels..
  VAKE en MOEKE.

  Like

 4. Geniet met volle teugen Marie! We gaan jullie zeker volgen de komende weken. Maak er een onvergetelijke ervaring van. Je verlegt een steentje voor anderen. Dat is iets om echt trots op te zijn!

  Like

 5. Proficiat Marie dat je zo positief in het leven staat. Het zal een hele belevenis zijn, maat weet dat je papa Tom je steeds zal volgen van hierboven . Hij zal heel trots op je zijn.

  Like

 6. Wij wensen jou een super ervaring toe en kijken ernaar uit om je ervaringen achteraf te horen!!!!! veel SUCCES alvast en vele lieve groetjes van ons allen xxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s